Relax living

Tips voor je vrijgezellenfeest

Tips voor je vrijgezellenfeest

Geplaatst op

Als vriendengroep ben je verplicht de bruidegom een onvergetelijk vrijgezellenfeest te geven. In deze blog lees je aantal tips om een te gekke party te organiseren.

Het gebruikelijke

Hoewel strippers huren en stripclubs vaak een synoniem zijn voor vrijgezellenfeesten, moet je eerst met de bruidegom praten om er zeker van te zijn dat dit iets is wat hij wil. Als hij (of zijn toekomstige bruid) zich ongemakkelijk voelt bij het idee van een lapdance, dan zal hij waarschijnlijk geen plezier hebben.

Als je toch het officiële startsein krijgt voor een dag vol vrouwen, moet je beslissen of je naar een club wilt gaan of dat je het entertainment naar je toe wilt laten komen. Een nacht in een stripclub zal waarschijnlijk minder planning van jouw kant vereisen, maar het organiseren van het feest thuis of in een hotel zal de avond voor iedereen betaalbaarder maken. Immers, als jij de drankjes verzorgt, hoeft niemand veel te veel geld neer te leggen voor te duur geprijsde drankjes. Hoe dan ook, we raden aan om de komst van strippers slechts een deel van de avond te maken. Zorg ervoor dat je voor of na het evenement extra activiteiten plant, zodat iedereen die zich ongemakkelijk voelt ook iets leuks te doen heeft. Een diner, een komedieshow of een pokerspel is leuk voor iedereen die is uitgenodigd. Cocktailshakers of gepersonaliseerde sigaarflessen zijn geweldige cadeaus voor de man.

Buitenspelen

Als de aanstaande bruidegom een fan is van het buitenleven, overweeg dan een weekend in de natuur (en pak voor de gelegenheid veel bier in). Of je nu een skitocht in de bergen plant of een paar dagen kamperen aan het meer, het is gegarandeerd een serieuze mannelijke bondingstijd. Wandelen, kajakken of wildwatervaren kan een geweldige manier zijn voor de bruidegom om zijn beste vrienden bij elkaar te hebben voordat hij gaat trouwen. Maar als details niet jouw sterkste punt zijn, overweeg dan een bedrijf in te huren om de reis voor jou te organiseren.

Ga voor extreem

De sprong in het huwelijk lijkt misschien een eitje, zeker als de vrijgezel eerst op 10.000 meter hoogte uit een vliegtuig springt. Als het idee van parachutespringen jouw vriendengroep niet zo enthousiast maakt, probeer dan bungeejumpen, deltavliegen, duiken, surfen, rotsklimmen of bergklimmen. Er gaat niets boven het trotseren van de dood om een groep jongens dichter bij elkaar te brengen. Denk alleen al aan de verhalen die de bruidegom ooit aan zijn kleinkinderen zal moeten vertellen.

Gerelateerde berichten

cateraar in Almere

Tips voor het regelen van de catering op evenementen

Catering is een van de belangrijkste aspecten tijdens een evenement. Catering kan een evenement maken of breken: of het eten overheerlijk is of juist...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden