Is er iemand die je graag wilt verrassen of oppeppen met een speciaal cadeau? Laat dan een sweetbox bij diegene thuis bezorgen. Maar wat houdt een sweetbox precies in en hoe kun je die online bestellen? Hieronder meer informatie over het laten bezorgen van een sweetbox bij iemand thuis. 

Wat is het?

Een sweetbox is simpelweg een box met zoetigheden zoals brownies, taartjes, cake, bonbons of een mix hiervan die je online kunt bestellen. Je kunt deze sweetbox laten bezorgen op een adres naar keuze. Je kunt zelf een keuze maken uit de inhoud van je sweetbox. Houdt degene veel van brownies? Kies dan voor een sweetbox met diverse soorten brownies. Als je deze box overdag besteld, heeft de ontvanger de box de volgende dag al in huis. 

Sweetboxen voor speciale gelegenheden

Er zijn diverse sweetboxen online verkrijgbaar voor speciale gelegenheden. Denk hierbij aan een babyshower, pensioen, jubileum, verjaardag of gewoon om te laten weten dat je aan diegene denkt. Je kunt de inhoud aan laten passen aan de gelegenheid en ook een kaartje meesturen om het cadeau extra persoonlijk te maken. Aangezien een sweetbox wordt verstuurd als brievenbuscadeau is de sweetbox eenvoudig te bezorgen op elk adres. 

Hoelang zijn de hapjes houdbaar?

De inhoud wordt vers gemaakt zodra de bestelling online binnen komt. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat de hapjes in de sweetbox vers zijn klaargemaakt. Je kunt de hapjes vervolgens nog enkele dagen bewaren. Zeker bij het bewaren van de hapjes in de koelkast is het geen probleem om een aantal dagen later nog steeds te genieten van de heerlijke zoete lekkernijen. 

Zakelijke sweetbox bestellen

Wil je een sweetbox naar je collega’s laten versturen of als werkgever zijnde als bedankje naar je personeel sturen? Mail dan voor hoeveel personen je een sweetbox wilt bestellen, wat de inhoud van de box moet zijn en of je hier nog een persoonlijke boodschap in de vorm van een kaartje met tekst aan toe wilt voegen. Vervolgens zullen de sweetboxen netjes één voor één verpakt en verstuurd worden naar kantoor, zodat je ze zelf kunt overhandigen of naar alle huisadressen. Geef in de mail ook goed aan waar de sweetboxen naartoe verstuurd dienen te worden. Eén ding is zeker… je personeel zal het zeker waarderen als je je waardering laat blijken in de vorm van het samenstellen en overhandigen van een sweetbox.

sweetbox