Relax living

Waarom speeddating de moeite waard is

Waarom speeddating de moeite waard is

Geplaatst op

Ooit gedacht aan speed dating? Niet zeker of het iets voor jou is? Nou, de enige manier om het zeker te weten is het te proberen, maar speed dating past bij meer mensen dan je zou denken. Het is als snel mengen met al het plezier van een avondje uit, gekoppeld aan genoeg orde om ongemakkelijke pauzes en eenzame uren aan de bar te voorkomen.

De structuur van speed dating draait allemaal om introducties. Je ontmoet echte, levende, ademende mensen waarvan je weet, zonder enige twijfel, dat ze ook op zoek zijn naar een connectie. Profielfoto’s kunnen je niet misleiden, want die zijn er niet. Je hoeft je geen zorgen te maken over welke vreemden aan de bar er alleen voor de lol zijn en welke op zoek zijn naar liefde. Je opbloeiende romance zal niet tot een abrupt einde komen wanneer de echte partner van je gesprekspartner terugkomt van het toilet. Speed dating biedt minder stress, meer connecties, en een hoop plezier.

Het is als gewoon daten, maar dan sneller

Wanneer u akkoord gaat met een date tekent u een ongeschreven contract om ten minste een avond door te brengen met iemand. Je moet je binden, zelfs al is het maar voor een paar uur. Iedereen die ooit op een rampzalige date is geweest weet dat zelfs een paar uur veel, veel te veel kan zijn. Er gaat niets boven een date en erachter te komen dat je potentiële partner een snob is, een sloddervos, of een van die kostbare zielen die geen idee hebben wanneer te stoppen met praten over hun ex.

Tip: Speeddate in Breda bij DatingNight

Speed dating is echt als gewone dating, maar het is sneller. De meeste evenementen verplaatsen u tussen partners elke vijf minuten of minder. Dit geeft je de kans om die zo belangrijke eerste indruk te maken. Je zult waarschijnlijk niet weten of het echte liefde is na een gesprek van drie minuten, maar je weet wel of de relatie gedoemd is voordat hij begint. Jij houdt van katten, en zij van honden. Jij bent een bibliothecaris, en zij scheppen op over het nooit aanraken van een boek sinds de middelbare school. Sommige dingen zijn gewoon niet bedoeld om te zijn, en speed dating helpt u voorbij mislukking data in minder tijd dan sommige mensen besteden in de badkamer. Vind je iemand niet leuk? Was gewoon je handen en ga verder.

Het is leuk

Hollywood houdt ervan om speed dating af te schilderen als een van de meest ongemakkelijke scènes denkbaar. Ze presenteren een kamer vol ongemakkelijke singles die op een of andere manier hebben gefaald om zinvolle verbindingen elders te vinden en moeten nu schrapen de bodem van het vat. Dit kan niet verder van de waarheid zijn.

Speed dating evenementen zijn opgewekt en snel tempo. Iedereen begrijpt de aard van het evenement, dus er ligt altijd wel wat seksuele spanning op de loer, maar er wordt vaak genoeg gelachen dat het niemand iets kan schelen. Onthoud, ondanks de manier waarop het wordt afgeschilderd, speed dating is geen oefening in persoonlijke blootstelling. Wanneer iedereen in de kamer in hetzelfde schuitje zit, is er een verrassende hoeveelheid vertrouwen. Er is ook een hoop plezier.

Veel speed dating evenementen vinden plaats in bars, hotels, en andere populaire avondlocaties. Degenen die dat niet doen, hebben vaak partnerschappen met lokale etablissementen, zodat u uw date met gemak naar het volgende niveau kunt tillen. Je zult ook niet de hele avond van partner hoeven wisselen. Mixtijd zorgt ervoor dat nieuwe connecties kunnen groeien en wederzijds geïnteresseerde partijen kunnen doorgaan met het aansteken van de initiële vonk die ze vonden tijdens het hoofdevenement.

Je bent veilig

Het internet heeft roofdieren een magisch instrument gegeven. Het laat hen toe slachtoffers snel op te sporen en hen te overtuigen om tijd alleen in hun gezelschap door te brengen. Dat gereedschap is natuurlijk online dating. Veel mensen hebben zinvolle connecties gevonden via deze apps en sites, maar het risico is er altijd. Je kunt gewoon niet zeggen of een persoon van plan is om je pijn te doen op basis van een paar profielfoto’s en wat verleidelijk geklets. Veel mensen voelen zich ongemakkelijk om vreemden te ontmoeten via deze diensten, vooral als ze een relatief geïsoleerde levensstijl hebben, last hebben van angsten, enz. Daar is niets mis mee.

Hoewel er een of twee griezels in elke vorm van dating situatie, speed dating is een van de veiligste opties voor singles, vooral als je nieuw bent in de stad. Je brengt tijd door met vreemden één-op-één, maar je bent nooit echt alleen. Speed dating is een geleid evenement, dus er is altijd iemand bij de hand met wie je kunt praten als je je ongemakkelijk of bedreigd voelt. Het is makkelijker om te ontspannen en een goed gesprek te hebben als je weet dat iemand je rug dekt.

Uitgelicht: Speeddate in Eindhoven bij DatingNight

Ontmoet snel veel mensen

Als je maar een paar minuten hebt om je stempel op iemand te drukken, zul je merken dat gesprekken veel dieper gaan en veel sneller. Er is een verschil tussen een kennismaking met de vrienden van een date en een kennismaking met meerdere dates. De focus is anders, en er kan een vonk groeien zonder ongemakkelijkheid. Dankzij de letterlijke snelheid van speeddaten leer je op één avond meer mensen kennen dan je waarschijnlijk in een periode van maanden zou kunnen. Immers, het regelen van individuele dates is zowel tijdrovend als duur. Speed dating breekt het ijs, geeft je kritische eerste indrukken, en opent de deur naar toekomstige betrokkenheid voor meerdere potentiële partners in een of twee uur.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden