Relax living

Top 5 mooiste kastelen in Nederland voor jouw bruiloft

Top 5 mooiste kastelen in Nederland voor jouw bruiloft

Geplaatst op

Als jij een sprookjesachtige bruiloft wilt is het natuurlijk het beste om in een mooi kasteel te trouwen. Gelukkig heeft Nederland veel mooie kastelen. In deze blog nemen wij de vijf mooiste kastelen van Nederland met jou door. 

Slot Doddendael

Het kasteel ‘Slot Doddendael in Ewijk heeft erg veel geschiedenis. Het kasteel ligt op een verscholen locatie tussen de rivieren de Waal en de Maas. Jullie ceremonie kan plaatsvinden in de prachtige Ridderzaal met vervolgens een diner in de Slotkelder. Daarnaast is er een perfecte zaal voor een afsluitend feest. Ook geeft dit kasteel de mogelijkheid om te overnachten in een prachtige suite. Een prachtige locatie om in een sprookjesachtige ouderwetse trouwauto te arriveren.

Kasteel Wijenburg

Dit kasteel in het plaatsje Echteld is een perfecte trouwlocatie in Gelderland. In het torenkamertje kan jij als bruid jou klaarmaken voor deze prachtige dag. In de Blauwe Salon zal de ceremonie gehouden worden en daarna zal het diner plaatsvinden in de Herensalon. Deze dinerzaal heeft een authentieke sfeer. Eindig de avond in de ridderzaal met een feest. 

In de omgeving bevinden zich goede hotels waar de gasten kunnen overnachten.

Kasteel woerden

Dit kasteel in Woerden is maarliefst meer dan 600 jaar oud en is een van de meest aansprekende monumenten in het Groene Hart. In de prachtige ridderzaal zal de ceremonie plaatsvinden. Dit kasteel biedt veel verschillende mogelijkheden. 

Kasteel Kerckebosch

Dit kasteel ligt in het Utrechtse Zeist en is een prachtige locatie om te trouwen. Het kasteel is omringd met een mooie bosrijke omgeving. Ook heeft het kasteel maar liefst 30 kamers waar jouw gasten kunnen overnachten. Ook zijn er 14 bruidssuites. Dit kasteel biedt ook ontzettend veel mogelijkheden. Met verschillende zalen en verschillende opties voor een diner. 

Landgoed Kasteel Geldrop

Dit kasteel bevindt zich in een groene omgeving met een mooie landschapstuin. Dit kasteel heeft verschillende  historische zalen voor een perfecte ceremonie. Het kasteel kan maarliefst 450 gasten verwelkomen.
Deze vijf kastelen zijn perfect voor een ideale bruiloft. Neem zelf de tijd om goed te kijken welk kasteel het beste bij jullie past, ga eventueel langs bij de kastelen. Maar je kan natuurlijk ook kijken welk kasteel voor jullie het meest gunstig is qua locatie. Wanneer jij een mooi kasteel hebt uitgekozen is het tijd om trouwvervoer uit te zoeken, en hoe leuk is het om sprookjesachtige trouwauto te huren om naar het kasteel te rijden!

Gerelateerde berichten

Ontsnap aan de stress en vind innerlijke rust op het magische eiland Ibiza

Ibiza, een plek die bekend staat om zijn bruisende nachtleven en levendige sfeer, herbergt ook een verborgen schat voor diegenen die op zoek zijn...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden