Mocht je in het buitenland wonen en alleen af en toe terugkeren naar Nederland, dan lijkt het al snel op een lang bezoek aan familie. Het is leuk om iedereen opnieuw te zien en familie en vrienden weer te spreken, maar je wil niet afhankelijk van ze zijn als het gaat om verblijfplaats. Het is immers ook erg fijn om vakantie te kunnen vieren in het eigen land. Met een huurauto heb je de vrijheid om je eigen programma te bepalen en om op pad te gaan, precies zoals je gewend bent.

Vrijheid om te gaan en staan waar je wil

Zodra je in Nederland land en onthaald wordt door je familie wil je niet afhankelijk van ze zijn. Huur daarom een huurauto zodat je lekker je eigen gang kan gaan. Een dagje naar een leuk bos, het strand bezoeken of langs oude vrienden gaan; alles kan met een huurauto! Een auto huren kan bijvoorbeeld bij Bert Jonk Autoverhuur, die vooral actief is in Noord Holland rond de steden Zaandam, Amsterdam, Haarlem en Hoorn.

Een huurauto tegen een voordelig tarief

Wanneer je een auto huurt bij Bert Jonk Autoverhuur ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt en wanneer je wilt. Daarnaast zit je gezellig met meerdere mensen in de auto, je bent flexibel en onafhankelijk en je kan de vakantie volledig in je eigen tempo laten verlopen. Een auto huren is inclusief onbeperkt aantal kilometers, vermindering van eigen risico en een inzittendenverzekering.