Amsterdam heeft voor ieder wat wils: restaurants, cafés, bars, theaters en bioscopen. Waar moet je zijn voor een bruisende avond in Amsterdam? Wat je ook zoekt of wilt doen, op het Leidseplein ga je je garandeert vermaken.

 

Leidseplein Amsterdam

Als je op pad gaat in Amsterdam is het fijn als alles een beetje op loopafstand is. Het Leidseplein is daardoor erg geschikt om tot in de late uurtjes rond te struinen. Alles wat je nodig hebt is in de nabijheid van het plein: clubs, restaurants en ander vermaak. Ook als je van buiten Amsterdam komt zijn er verschillende hotels en hostels beschikbaar. Het Leidseplein is ook heel goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer.

 

Dineren

Er is een grote keuze aan restaurants op het plein, zo’n beetje alle wereldkeukens zijn vertegenwoordigd: Mexicaans, Italiaans, Thais, Braziliaans of Argentijns. Met ruim 80 restaurants is alles mogelijk, van snelle hap tot uitgebreid dineren met meerdere gangen. Een goede bodem is dus makkelijk te leggen en jouw favoriete eten is er sowieso te vinden.

 

Relaxen

Na het eten wil je natuurlijk even bijkomen met een drankje of kopje koffie. Aan het Leidsplein zitten verschillende cafés waar je in een ontspannen sfeer de plannen voor de avond kunt bespreken. Of je nu de nieuwste speciaalbiertjes wilt proeven of je je meer thuis voelt in een wijnbar, in beide gevallen heb je grote keuze rondom het plein.

 

Uitgaan

Na een goed diner en een kleine borrel is het tijd om de voetjes van de vloer te halen. Ondanks dat Amsterdam bekend staat om de dance en trance muziek, kun je op het Leidseplein ook goed terecht voor Hollandse meezingers. Van hippe tent tot carnaval café, er is een grote keuze aan clubs op het leidseplein. Maak je geen zorgen om de tijd, in Amsterdam kun je eindeloos doorfeesten.

 

Het Leidseplein is dus perfect om je avondje Amsterdam zowel te beginnen als te beëindigen.