Relax living

Met de E-Bike door de Belgische Ardennen

Met de E-Bike door de Belgische Ardennen

Geplaatst op

Wat is er heerlijker als een vakantie te pakken waar je ook lekker actief bezig kunt zijn. Fietsen in de Belgische Ardennen met je E-bike bijvoorbeeld zou heerlijk voor ontspanning kunnen zorgen. Je kunt in de Belgische Ardennen genieten van de natuur. Je zou voor een dag kunnen gaan maar wil je langer gaan dan zou je kunnen denken aan een activiteiten camping waar ook de mogelijkheid is om te overnachten. Dan zou je kunnen denken om je eigen tent, camper of caravan mee te nemen om zo langer te genieten Een camping die je dan zou kunnen overwegen is de Outdoor Camping Barvaux in de Belgische Ardennen.

Vakantieperiodes

Tijdens de hemelvaart, pinksterweekend, de meivakantie en de zomervakantie organiseert outdoor camping Barvaux verschillende arrangementen. Zo heeft de camping verschillende fietsarrangementen. Maar je zou ook zelf een route kunnen fietsen met je E-Bike in het mooie landschap die de Belgische Ardennen je biedt.

E-Bike kopen.

Wat is er fijner als lekker te gaan fietsen door de Belgische Ardennen op je E-Bike en dan te genieten van de mooie omgeving. Maar stel je hebt geen E-bike dan zou je toch willen weten waar je een betaalbare en veilige E-Bike kunt kopen. Dan zou je kunnen kijken of deze door een test is goedgekeurd. De E-bikes van Amslod zijn door de elektrische fietstest 2020 gekomen en hebben een ruime keuze uit E-bikes waaruit je kunt kiezen.

Huren of kopen van een E-Bike

Je zou ook een fiets kunnen huren op de camping dat is zeker mogelijk. Maar hoe fijn is het als jij jouw eigen E-bike kan meenemen. Je weet dan dat die op jou is aangepast en dat je ook comfortabel erop zit. Twijfel je nog dan zou je eens Reviews van Amslod Fietsen kunnen gaan lezen om zo informatie te kunnen krijgen over de E-Bikes. Je zult het dan van consumenten horen hoe tevreden deze zijn met hun E-bikes. Een voordeel om er een te kopen is dat je hem gewoon altijd kunt meenemen op elke vakantie die jij wil ondernemen.

Vakantie op de Outdoor Camping Barvaux

Wil je alleen of met je gezin heerlijk op vakantie dan kun je op deze camping veel actieve dingen ondernemen. Er zijn fietsarrangementen waaraan je kunt deelnemen. Je kunt gewoon lekker weg op je E-bike. Mocht je er geen hebben lees dan de reviews van Amslod.nl fietsen om misschien te overwegen een te kopen zodat je heerlijk kan genieten op jou E-bike van de vakantie. Op de camping kun je natuurlijk ook overnachten bijvoorbeeld in blokhutjes, slaapketen of safaritenten. Maar ook stacaravans behoren tot de mogelijkheden. De Camping ligt in een vallei met een rivier. De ligging is zeer mooi en het landschap is mooi om te zien. Je kunt wandelen, fietsen, kamperen. Elke soort vakantie heeft zijn eigen arrangementen. Vakantie houden op Outdoor Camping Barvaux is geschikt voor jong en oud. Wil je ontspannen maar ook actief bezig zijn ga dan in de Belgische Ardennen fietsen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden