Relax living

Leuke vrouwen activiteiten voor op een boot

Leuke vrouwen activiteiten voor op een boot

Geplaatst op

Is de zomer aangebroken en wil je een boot huren? Groot gelijk! Ga lekker met de meiden een dagje weg, wij weten zeker dat je je niet zult vervelen. Er zijn namelijk diverse activiteiten die op een boot gedaan kunnen worden. Ben je benieuwd? Lees maar snel verder!

Workshop

Vrouwen houden van workshops, maar hoe leuk is dit om te doen op een boot! Hierbij moet je natuurlijk wel rekening houden dat het waait op de boot. Heb je een overdekt stukje op de boot? Dan is dit natuurlijk perfect voor de workshop! Leuke workshops om te doen zijn bijvoorbeeld: mozaïeken, schilderen en een bloemstukje maken. Ter herhaling: het moet wel haalbaar zijn om op een boot te doen.

Wijnproeverij

Niets is lekkerder dan een wijntje met een borreltje op de boot. Lekker genieten van het uitzicht en het zonnetje en bijkletsen met je vriendinnen. Uiteraard kan er ook een bierproeverij gehouden worden als deels of alle vrouwen bier drinken.

Partyboot

Een partyboot wordt vaak gehuurd voor de vrijgezellen feestjes, maar is natuurlijk ook een leuke activiteit voor een meidenavond. Deze boten zijn ingericht zodat er een groot aantal mensen op kunnen. Uiteraard is er ook muziek aanwezig op de boot. Dus wacht niet langer, en huur een partyboot!

Spelletjes

Yatzee, Uno, Mens erger je niet, noem het maar op. Spelletjes zijn leuk om te spelen, en vooral met je vriendinnen op een boot. Natuurlijk kan je zelf ook een spelletje maken zoals een quiz. Laat je vriendinnen vragen aan elkaar stellen, op basis daarvan wordt het duidelijk hoe goed jullie elkaar eigenlijk kennen.

Rondvaart

Uiteraard kun je boot ook naar verschillende plekken toe laten varen waar leuke dingen te doen zijn. Je kijkt van tevoren al waar je naartoe wilt en stippelt een route uit. Dit moet natuurlijk wel haalbaar zijn, aangezien je in die plaats ook nog even blijft plakken.

Gerelateerde berichten

Ontsnap aan de stress en vind innerlijke rust op het magische eiland Ibiza

Ibiza, een plek die bekend staat om zijn bruisende nachtleven en levendige sfeer, herbergt ook een verborgen schat voor diegenen die op zoek zijn...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden