Relax living

Hoe pimp je je caravan?

Hoe pimp je je caravan?

Geplaatst op

Heb je al heel lang een caravan en heeft deze echt een upgrade nodig of wil je je caravan verkopen? Er bestaan genoeg redenen om je caravan te pimpen. Zo is het bijvoorbeeld ook erg leuk om te doen in je vrije tijd! Dan heb je weer een projectje. Met onderstaande tips komt jouw caravan er in ieder geval 10x beter uit te zien. 

Vloer en bekleding

Wil je echt all-out gaan met het pimpen van je caravan? Ga dan voor bijvoorbeeld een nieuwe vloer en vervang de kussens op de bank en het matras. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen voor een nieuwe uitstraling van de binnenkant gaat, maar dat je slaap- en zitcomfort ook nog is verbetert. 

Verander de raambekleding

Raambekleding is echt een item wat de uitstraling van de caravan erg beïnvloed. Ga jij voor een leuk gek printje of kleurtje voor het raam? Of houdt je het wat rustiger? Mocht je erg creatief zijn en het leuk vinden om hier een DIY-project van te maken kan dat. Koop een leuke stof een kleine roede en ga aan de slag met een naaimachine of zelfs naald en draad. Mocht je nou niet weten hoe dit werkt, op Youtube staan hier genoeg uitlegvideo’s over!  

De verlichting

Het simpelweg schakelen van gloeilampen naar LED’s zal je leven (letterlijk) opfleuren. En je bespaart geld – LED-lampen verbruiken aanzienlijk minder stroom dan andere (alles tot 80% in vergelijking met standaardlampen). Ook gaan ze langer mee. Je kunt er ook voor kiezen om LED-strips te bevestigen aan de onderkant van de kasten of lockers. 

Pimp de buitenkant van je caravan

De buitenkant van de caravan mag natuurlijk niet achterwege worden gelaten. Je kunt de buitenkant van je caravan bijvoorbeeld laten wrappen. Je kiest een kleur of design en deze wordt vervolgens op de buitenkant van de caravan “gewrapt.” De laag die over je caravan heen gaat is een vinylachtige coating. Kies je een uniek desgin? Dan is je caravan meteen een one-of-a-kind!

Gerelateerde berichten

Ontsnap aan de stress en vind innerlijke rust op het magische eiland Ibiza

Ibiza, een plek die bekend staat om zijn bruisende nachtleven en levendige sfeer, herbergt ook een verborgen schat voor diegenen die op zoek zijn...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden