Relax living

Cateringbedrijf Ter Burg in Veenendaal.

Cateringbedrijf Ter Burg in Veenendaal.

Geplaatst op

Ter Burg is een allround cateringbedrijf die zich vestigt in Veenendaal. Ter Burg verzorgd onder andere bedrijfscatering en horeca verhuur voor bedrijven. Met 75 jaar ervaring en veel passie en liefde zorgt Ter Burg voor een onvergetelijke middag. Of het nou gaat om een schaal met broodjes voor een bedrijfslunch of een trouwerij, er wordt altijd 100% gewerkt tot een geweldig eindresultaat.

Alle disciplines van Ter Burg ga ik voor je kort beschrijven in dit artikel. Op de website www.catering-bestellen.nl kun je alles nog even rustig terug lezen en boeken!

Alle disciplines van Ter Burg catering.

Ter Burg is een breed inzetbaar cateringbedrijf dat voor alle evenementen kan worden geboekt. Het team zet alles op alles om geen detail over het hoofd te zien. Ook zijn de nodige jaren ervaring een zeker voordeel om alles te laten verlopen zoals jij dat wilt. Struikelpunten worden vooraf geanalyseerd en een oplossing voor bedacht.

De verschillende disciplines van Ter Burg op een rijtje, goed te combineren of samen te voegen. Voor meer informatie daarover verwijs ik je graag door naar bovenstaande website.

Catering in Veenendaal aan huis, is een service waar de klant, jij dus, een verzoek kan indienen voor het regelen van de catering en eventuele beroep kan doen op de partyverhuur (daarover later meer). Groot of klein maakt niet uit, jouw wensen worden behartigd en bij jou thuis uitgevoerd. Geen zorgen over de afwas of het koken.

Bedrijfscatering is een onderdeel waarin bedrijven een beroep kunnen doen op Ten Burg. Het kan bijvoorbeeld gaan over een lunch voor 30 mensen of een groot themafeest voor het hele bedrijf van 500 man. Ten Burg zet alles in om er voor te zorgen dat het betreft de catering tip top in orde is, en uiteraard past Ter Burg zich aan op het thema.

Fullservice catering is alles wat je maar nodig hebt. Denk aan partytenten, catering met eten en drinken, muziek of bijvoorbeeld autoverhuur. Dit kan bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of een bruiloft zijn. Niks is te gek!

Partyverhuur is al eerder genoemd, dit is een onderdeel waarin alles geregeld wordt betreft decoratie en de aankleding. Dien je wens in en het kan!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden