Relax living

Breng een bezoek aan Scheveningen beach

Breng een bezoek aan Scheveningen beach

Geplaatst op

Er zijn erg veel restaurants en strandpaviljoens op het strand van Scheveningen. Scheveningen beach is niet alleen erg populair onder Nederlanders, maar ook onder toeristen. Voor Den Haag is Scheveningen een kilometers lang strand in de achtertuin. Scheveningen beach is een van de bekendste stranden van Nederland. Scheveningen is dan ook het enige stadsstrand in Zuid-Holland. Het strand is ook erg populair voor alle soorten watersporten. Het strand is ongeveer 4,5 kilometer lang. Scheveningen ligt in de buurt van Kijkduin en Katwijk. Scheveningen beach is een gezellige kustplaats en het heeft veel strandpaviljoens. Het is dan ook erg druk op zonnige zomerdagen. De boulevard is zeer geliefd onder de mensen.

De beste voorzieningen

Scheveningen beach heeft erg goede voorzieningen. Hiermee wordt het vakantieplezier voor veel strandbezoekers vergroot. De strandovergangen zijn goed bereikbaar en er zijn genoeg parkeerplaatsen beschikbaar. De stranden worden regelmatig opgeruimd. Mensen kunnen bij lokale paviljoens en terrassen een lekker hapje eten. Wanneer je dit lekkere eten nuttigt kijk je ook nog eens uit op het strand en de zee.

Scheveningen is kindvriendelijk

Scheveningen beach is natuurlijk een erg groot strand, en het komt wel eens voor dat je je kinderen verliest. Daarom staan er tijdens het zomerseizoen oriëntatiepalen. Deze palen dienen als herkenningspunt voor kinderen. Iedere paal heeft een ander figuur, zodat kinderen weten waar ze zijn. Kinderen kunnen met behulp van deze palen de weg terug vinden, zelfs met een strand vol mensen. Naast de palen heeft het strand ook informatieborden en vlaggen. Zo zijn er bijvoorbeeld vlaggen voor watersporten, gevaarlijke zee, verboden te zwemmen en zelfs een vlag wanneer er een kind gevonden is.

Niet alleen geschikt voor kinderen

Scheveningen beach is niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor honden. Honden kunnen zich op deze bestemming flink uitleven. Gooi een frisbee, stok of bal en jouw hond heeft enorm veel plezier. Wat ook erg leuk is om te doen is een lekkere strandwandeling maken met je hond. Loslopende honden zijn niet het hele jaar toegestaan, let daar dus op.

Scheveningen Beach bezoeken

Coronavirus maatregelen hebben invloed op jouw bezoek aan Scheveningen beach. Wil jij Scheveningen bezoeken? Vermijdt dan de drukte en houd je aan de regels. Er moet te allen tijde 1,5 meter afstand gehouden worden. Er mogen ook maar maximaal 100 personen samenkomen. Wanneer je toch wilt gaan bereid je reis dan goed voor. Maak bijvoorbeeld gebruik van een fiets of scooter. Bij Scheveningen strand parkeren? Dat kan ook, check de parkeermogelijkheden van tevoren. Scheveningen is de afgelopen tijd veel in het nieuws geweest. De drukte was in verschillende media trending. Richting de kust is het natuurlijk wel drukker wanneer er warm weer is.

Er zijn heel veel verschillende manieren om in deze tijd toch relaxt naar het strand te gaan. Je kan zelfs vanaf het centraal station in Den Haag rechtstreeks een tram naar de zee pakken. Je kan natuurlijk ook een scooter of fiets huren. Wanneer je met de auto komt, kan je parkeren. Daarna zal je wel met openbaar vervoer naar het strand moeten. Heel veel mensen komen nog steeds naar Scheveningen en eten gezellig een hapje bij de boulevard. De boulevard is meestal ook de drukste plek. Als je echt rustig wilt zitten, moet je richting het Noorderstrand of Zuiderstrand gaan. Wanneer je naar Kijkduin gaat, heb je ook alle ruimte.

Plan ook je bedrijfsuitje op het strand van Scheveningen!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden